Code: BRC0952F
Description: Meat, beef, spleen, boiled, without oil, unsalted, BrazilBos taurus << Carne, boi, baço, cozido, s/ óleo, s/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 581 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 138 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 69,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 25,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 4,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 347 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 1,39 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 1,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,31 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 12,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 40,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 57,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 19,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 305 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 284 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Manganese | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 2,79 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,92 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 91,4 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,05 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,30 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 5,57 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 5,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 50,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 4,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/