Code: BRC0964B
Description: Alfalfa sprout, in natura, BrazilMedicago sativa << Broto de alfafa, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 111 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 26 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 92,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 2,10 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 0,20 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 3,99 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 0,69 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 1,90 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 0,40 | - | - | - | - | - | Calculado |
Cholesterol | mg | 91,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 6,87 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 10,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 2,52 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Calcium | mg | 13,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 2,83 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 70,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 22,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 270 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 329 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Manganese | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 2,62 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,26 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 21,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 8,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 8,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,02 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,32 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 4,17 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,37 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,41 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 2,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/