Code: BRC0986F
Description: Meat, frog, raw (average of different samples)Rana catesbeiana << Carne, rã, crua (média de diferentes amostras), >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ368-----Calculado
Energykcal86-----Calculado
Moistureg7,613,5772,879,241784,1814Analítico
Total carbohydratesg0,00-----Assumido
Available carbohydratesg0,00-----Assumido
Proteinsg19,84,6315,724,041784,1814Analítico
Lipidsg0,840,780,161,6441784,1814Analítico
Fiberg0,00-----Assumido
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg1,070,130,951,1941784,1814Analítico
Cholesterolmg139----1742Atribuído
Total saturated fatty acidsg0,21----1742Atribuído
Total monounsaturated fatty acidsg0,15----1742Atribuído
Total polyunsaturated fatty acidsg0,28----1742Atribuído
Trans fatty acidsgNA------
Calciummg0,07-0,050,0921784Analítico
Ironmg1,10----1742Atribuído
Sodiummg76,6----1742Atribuído
Magnesiummg26,4----1742Atribuído
Phosphormg194----1742Atribuído
Potassiummg376----1742Atribuído
Zincmg1,32----1742Atribuído
Coppermg0,33----1742Atribuído
Seleniummcg18,6----1742Atribuído
Vitamin Amcg41,8----1742Atribuído
Vitamin Amcg41,8----1742Atribuído
Vitamin Dmcg0,56----1742Atribuído
Alpha-tocopherol (vitamin E)mg2,78----1742Atribuído
Thiaminemg0,18----1742Atribuído
Riboflavinmg0,33----1742Atribuído
Niacinmg1,58----1742Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,16----1742Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,53----1742Atribuído
Vitamin Cmg0,00----1742Atribuído
Folatemcg19,8----1742Atribuído
Added saltg0,00-----Calculado
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00------
Vegetable proteing0,00------
Animal proteing0,00------

Data source:

1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/
1784 - Mello SCRP, Silva LE, Mano S, et al. Avaliação bacteriológica e físico-química das carnes do dorso e coxa de rã (Rana catesbeiana) processadas em matadouro comercial Rev Bras Cienc Vet. 2006; 13(3): 151-4.
1814 - NascimentoLS, Dias GEA, Seixas Filho JT. Rendimento de carcaça de machos e fêmeas da rã-touro em diferentes sistemas de recria e em faz e reprodutiva. Rev Bras Agropec Sust (RBAS). 2019; 9(3): 102-9.

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).