Code: BRC1005F
Description: Meat, frog, back, raw, BrazilRana catesbeiana << Carne, rã, dorso, crua, Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 272 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 64 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 79,2 | - | - | - | 2 | 1784 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 4,04 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 15,7 | - | - | - | 2 | 1784 | Calculado | 
| Lipids | g | 0,17 | - | - | - | 2 | 1784 | Analítico | 
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 0,95 | - | - | - | 2 | 1784 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 28,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total saturated fatty acids | g | 0,04 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,03 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Calcium | mg | 0,05 | - | - | - | 2 | 1784 | Analítico | 
| Iron | mg | 1,73 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Sodium | mg | 66,7 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Magnesium | mg | 23,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Phosphor | mg | 169 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Potassium | mg | 327 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Manganese | mg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Zinc | mg | 1,15 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Copper | mg | 0,29 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Selenium | mcg | 16,2 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Vitamin A | mcg | 8,50 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin D | mcg | 0,11 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,57 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | 0,16 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,29 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 1,38 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 0,46 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Folate | mcg | 17,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Animal protein | g | 15,7 | 0,46 | - | - | 2 | 1784 | Analítico | 
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/1784 - Mello SCRP, Silva LE, Mano S, et al. Avaliação bacteriológica e físico-química das carnes do dorso e coxa de rã (Rana catesbeiana) processadas em matadouro comercial Rev Bras Cienc Vet. 2006; 13(3): 151-4.