Code: BRC1031B
Description: Mushroom, Shimeji, cooked, without oil, unsalted, BrazilPleurotus ostreatus << Cogumelo, Shimeji, cozido, s/ óleo, s/ sal, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 210 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 50 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 83,5 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Total carbohydrates | g | 10,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 3,88 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 4,09 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Lipids | g | 0,56 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Fiber | g | 6,77 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 1,22 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Total saturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Total monounsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Total polyunsaturated fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Calcium | mg | 1,19 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Iron | mg | 1,54 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Sodium | mg | 0,91 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Magnesium | mg | 21,1 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Phosphor | mg | 174 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Potassium | mg | 506 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Zinc | mg | 1,38 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Copper | mg | 0,27 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Selenium | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin A | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Thiamine | mg | 0,77 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Riboflavin | mg | 0,66 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Niacin | mg | 31,2 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Pyridoxine (B6) | mg | 0,39 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Cobalamin (B12) | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Vitamin C | mg | NA | - | - | - | - | - | - |
Folate | mcg | NA | - | - | - | - | - | - |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Calculado |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Vegetable protein | g | 4,09 | - | - | - | - | 1772 | Calculado |
Animal protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | - |
Data source:
1772 - Pauli PA. Avaliação da composição química, compostos bioativos e atividade antioxidante em cogumelos comestíveis [dissertação]. Araraquara: Universidade Estadual Paulista, Faculdade de Ciências Farmacêuticas; 2010. 73 p.