Code: BRC1045B
Description: Brazilian leaf ´Ora-pro-nobis´, leaves and stems, in natura, BrazilPereskia aculeata << Ora-pro-nobis, folhas e talos, in natura, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100 gStandard deviationMinimum ValueMaximum ValueNumber of data usedReferencesData type
EnergykJ135-----Calculado
Energykcal32-----Calculado
Moistureg89,5----1780Atribuído
Total carbohydratesg7,50-----Calculado
Available carbohydratesg2,60-----Calculado
Proteinsg2,59----1780Calculado
Lipidsg0,23----1780Atribuído
Fiberg4,88----1780Atribuído
Alcoholg0,00-----Assumido
Ashg0,21----1780Atribuído
CholesterolmgNA-----Calculado
Total saturated fatty acidsgNA-----Calculado
Total monounsaturated fatty acidsgNA-----Calculado
Total polyunsaturated fatty acidsgNA-----Calculado
Trans fatty acidsgNA-----Calculado
Calciummg26,5----1780Atribuído
Ironmg0,08----1780Atribuído
Sodiummg0,11----1780Atribuído
Magnesiummg10,1----1780Atribuído
Phosphormg0,19----1780Atribuído
Potassiummg20,3----1780Atribuído
Manganesemg0,17----1780Atribuído
Zincmg0,47----1780Atribuído
Coppermg0,01----1780Atribuído
SeleniummcgNA-----Calculado
Vitamin AmcgNA-----Calculado
Vitamin AmcgNA-----Calculado
Vitamin DmcgNA-----Calculado
Alpha-tocopherol (vitamin E)mgNA-----Calculado
Thiaminemg0,00-----Calculado
Riboflavinmg0,08----1780Atribuído
Niacinmg10,7----1780Atribuído
Pyridoxine (B6)mg0,08----1780Atribuído
Cobalamin (B12) mcg0,00-----Assumido
Vitamin Cmg0,00----1780Atribuído
FolatemcgNA-----Calculado
Added saltg0,00-----Assumido
Added sugarg0,00-----Assumido
Added fatg0,00-----Assumido
Vegetable proteing2,59----1780Atribuído
Animal proteing0,00-----Assumido

Data source:

1780 - Ministério do Meio Ambiente. Biodiversidade e Nutrição. Sistema de Informação sobre a Biodiversidade Brasileira. 2022; Disponível em:https://ferramentas.sibbr.gov.br/ficha/bin/view/FN/

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).