Code: BRC1046F
Description: Meat, game, raw (average of 8 species), Brazil << Carne, caça, crua (média de 8 espécies), Brasil,  >>
        Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Energy | kJ | 443 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Energy | kcal | 104 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Moisture | g | 75,4 | 2,67 | 70,1 | 77,4 | 8 | 1792 | Analítico | 
| Total carbohydrates | g | 0,71 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Available carbohydrates | g | 0,71 | - | - | - | - | - | Calculado | 
| Proteins | g | 21,2 | 1,85 | 19,3 | 24,0 | 8 | 1792 | Calculado | 
| Lipids | g | 1,90 | 1,61 | 0,46 | 5,56 | 8 | 1792 | Analítico | 
| Fiber | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Ash | g | 0,74 | 0,12 | 0,52 | 0,86 | 8 | 1792 | Analítico | 
| Cholesterol | mg | 60,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total saturated fatty acids | g | 0,61 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total monounsaturated fatty acids | g | 0,60 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,35 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Trans fatty acids | g | NA | - | - | - | - | - | - | 
| Calcium | mg | 12,1 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Iron | mg | 0,88 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Sodium | mg | 18,5 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Magnesium | mg | 7,89 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Phosphor | mg | 59,8 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Potassium | mg | 101 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Manganese | mg | 0,01 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Zinc | mg | 0,51 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Copper | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Selenium | mcg | 3,93 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin A | mcg | 13,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin A | mcg | 13,3 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin D | mcg | NA | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,31 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Thiamine | mg | 0,06 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Riboflavin | mg | 0,07 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Niacin | mg | 1,53 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Pyridoxine (B6) | mg | 0,08 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Cobalamin (B12) | mcg | 1,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Vitamin C | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Folate | mcg | 3,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído | 
| Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Added fat | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Vegetable protein | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido | 
| Animal protein | g | 21,2 | 1,85 | 19,3 | 24,0 | 8 | 1792 | Analítico | 
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/1792 - Aguiar, JPL. Tabela de Composição de Alimentos da Amazônia. Manaus: Editora INPA. 2019.