Code: BRC1074B
Description: Garlic, powder, BrazilAllium sativum L. << Alho, em pó, Brasil, >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100 g | Standard deviation | Minimum Value | Maximum Value | Number of data used | References | Data type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energy | kJ | 1463 | - | - | - | - | - | Calculado |
Energy | kcal | 345 | - | - | - | - | - | Calculado |
Moisture | g | 6,45 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total carbohydrates | g | 72,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Available carbohydrates | g | 63,7 | - | - | - | - | - | Calculado |
Proteins | g | 16,6 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Lipids | g | 0,73 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Fiber | g | 9,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alcohol | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Ash | g | 3,54 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cholesterol | mg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total saturated fatty acids | g | 0,25 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total monounsaturated fatty acids | g | 0,12 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Total polyunsaturated fatty acids | g | 0,18 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Trans fatty acids | g | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Calcium | mg | 79,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Iron | mg | 5,65 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Sodium | mg | 60,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Magnesium | mg | 77,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Phosphor | mg | 414 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Potassium | mg | 1193 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Manganese | mg | 0,98 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Zinc | mg | 2,99 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Copper | mg | 0,53 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Selenium | mcg | 23,9 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin A | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin D | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Alpha-tocopherol (vitamin E) | mg | 0,67 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Thiamine | mg | 0,44 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Riboflavin | mg | 0,14 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Niacin | mg | 0,80 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Pyridoxine (B6) | mg | 1,65 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Cobalamin (B12) | mcg | 0,00 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Vitamin C | mg | 1,20 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Folate | mcg | 47,0 | - | - | - | - | 1742 | Atribuído |
Added salt | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Added sugar | g | 0,00 | - | - | - | - | - | Assumido |
Data source:
1742 - US Department of Agriculture Agriculture. Nutrient Data Laboratory. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 28 (Slightly revised). 2020. Disponível em: https://fdc.nal.usda.gov/