Code: 1138C
Description: Seriguela, polpa e casca, Spondias purpurea L. << >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100g | References |
---|---|---|---|
Cálcio | mg | 23,5 | 1333 |
Ferro | mg | 0,50 | 1333 |
Sódio | mg | 2,76 | 1333 |
Magnésio | mg | 3,21 | 1333 |
Fósforo | mg | 21,4 | 1333 |
Potássio | mg | 264 | 1333 |
Manganês | mg | NA | 1333 |
Zinco | mg | 0,31 | 1333 |
Cobre | mg | 0,12 | 1333 |
Selênio | mcg | 490 | 1333 |
Data source:
1333 - Almeida MMB, Sousa PHM, Fonseca ML, et al. Avaliação de macro e microminerais em frutas tropicais cultivadas no Nordeste brasileiro. Ciênc Tecnol Aliment. 2009; 29(3): 581-6.