Code: 1142B
Description: Cenoura, rama, Daucus carota L., var. Brasília << >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100g | References |
|---|
| Umidade | g | 82,8 | 241 |
| Cálcio | mg | 297 | 241 |
| Ferro | mg | 11,2 | 241 |
| Sódio | mg | 96,3 | 241 |
| Magnésio | mg | 82,0 | 241 |
| Potássio | mg | 595 | 241 |
| Manganês | mg | 2,06 | 241 |
Data source:
241 - Stephan MP, Dias MC, Alberto G, et al. Aproveitamento das ramas de cenoura para fortificação de biscoitos: análise da produção, composição mineral e protéica. In: XV Congresso Nacional da SBCTA. Resumos dos trabalhos. 1996; Poços de Caldas. p. 143
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).