Code: 1195C
Description: Camu-camu, casca, maduro, Myrciaria dubia << >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100g | References |
---|---|---|---|
Vitamina A | mcg | 13,0 | 1243 , 1609 |
Vitamina A (RAE) | mcg | 6,48 | 1243 , 1609 |
beta-caroteno total | mcg | 72,8 | 1243 , 1609 |
beta-criptoxantina total | mcg | 9,90 | 1243 , 1609 |
Data source:
1243 - Zanatta CF, Mercadante AZ. Carotenoid composition from the Brazilian tropical fruit camu-camu (Myrciaria dubia). Food Chem. 2007; 101: 1526-32.1609 - Zanatta CF. Determinação da composição de carotenóides e antocianinas de camu-camu (Myrciaria dubia) [dissertação]. Campinas: Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos; 2004. 144 p.
