Code: 1566C
Description: Carambola, polpa, in natura, Averrhoa carambola L., var. Teantma << >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100g | References |
---|---|---|---|
Umidade | g | 90,7 | 1192 |
Cinza | g | 0,26 | 1192 |
Cálcio | mg | 4,35 | 1192 |
Ferro | mg | 0,57 | 1192 |
Magnésio | mg | 5,97 | 1192 |
Fósforo | mg | 6,77 | 1192 |
Potássio | mg | 84,6 | 1192 |
Manganês | mg | 0,42 | 1192 |
Cobre | mg | 0,14 | 1192 |
Ácido L-ascórbico | mg | 12,5 | 1192 |
Data source:
1192 - Texeira GHA, Durigan JF, Donadio LC, Silva JAA. Caracterização pós-colheita de seis cultivares de carambola (Averrhoa carambola L.). Rev Bras Frutic. 2001; 23(3): 546-50.