Code: 1582B
Description: Couve, refogada, Brassica Oleracea var. Manteiga <<  >>
            Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
            
             
            
                
| Component | Units | Value for 100g | References | 
|---|
| Vitamina C | mg | 65,7 | 775 | 
| Ácido L-ascórbico | mg | 51,2 | 775 | 
| Ácido L-dehidroascórbico | mg | 14,5 | 775 | 
Data source:
775 - Della Lucia CM, Campos FM, Oliveira DS, Pinheiro-Sant´Ana HM. Validação de critérios para controle de perdas de vitamina C em hortaliças preparadas em unidade de alimentação e nutrição hospitalar. Ciênc Tecnol Aliment. 2008; 28(4): 809-16.            
 
            
            
                
                    
                        
                        
                            
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).