Code: 349B
Description: Batata, doce, descascada, crua, Ipomoea batatas Lam., var. Clone CNPH <<  >>
            Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
| Component | Units | Value for 100g | References | 
|---|---|---|---|
| Umidade | g | 70,4 | 49 , 97 | 
| Proteína | g | 1,30 | 49 , 97 | 
| Lipídio, total (Soxhlet) | g | 0,24 | 49 , 97 | 
| Cinza | g | 3,44 | 49 , 97 | 
| Vitamina A | mcg | 81,7 | 49 , 97 | 
| Vitamina A (RAE) | mcg | 40,8 | 49 , 97 | 
| beta-caroteno total | mcg | 490 | 49 , 97 | 
Data source:
49 - Almeida-Muradian LB. Carotenóides de batata doce (Ipomoea batatas Lam) e sua relação com a cor das raízes [tese]. São Paulo: Universidade de São Paulo, Faculdade de Ciências Farmacêuticas; 1991. 110 p.97 - Almeida-Muradian LB, Penteado MVC. Carotenoids and provitamin A value of some Brazilian sweet potato cultivars (Ipomoea batatas Lam.). Rev Farm Bioquim Univ S Paulo. 1992; 28: 145-54.