Code: 374F
Description: Carne, avestruz, coxa externa, crua, Struthio camelus var. African Black << >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100g | References |
---|---|---|---|
Energia | kJ | 611 | 405 |
Energia | Kcal | 146 | 405 |
Umidade | g | 64,8 | 405 |
Carboidrato total | g | 1,02 | 405 |
Carboidrato disponível | g | 1,02 | 405 |
Proteína | g | 30,8 | 405 |
Lipídio, total (Soxhlet) | g | 1,91 | 405 |
Fibra alimentar | g | 0,00 | 405 |
Cinza | g | 1,48 | 405 |
Cálcio | mg | 5,40 | 405 |
Ferro | mg | 14,2 | 405 |
Magnésio | mg | 10,00 | 405 |
Fósforo | mg | 89,4 | 405 |
Potássio | mg | 122 | 405 |
Manganês | mg | 0,10 | 405 |
Zinco | mg | 15,2 | 405 |
Cobre | mg | 0,52 | 405 |
Data source:
405 - Balog A, Mendes AA, Almeida Paz ICL, et al. Carne de avestruz: rendimento de carcaça e aspectos físicos e químicos. Ciênc Tecnol Aliment. 2008; 28(2): 400-7.