Code: 707C
Description: Uva, niágara, s/ casca, Vitis vinifera L. << >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.

 

ComponentUnitsValue for 100gReferences
EnergiakJ1704, 51, 174
EnergiaKcal40,74, 51, 174
Umidadeg89,04, 51, 174
Carboidrato totalg10,24, 51, 174
Carboidrato disponívelg8,204, 51, 174
Proteínag0,304, 51, 174
Lipídio, total (Soxhlet)g0,274, 51, 174
Fibra alimentarg1,984, 51, 174
Cinzag0,234, 51, 174

Data source:

4 - Departamento de Alimentos e Nutrição Experimental. Faculdade de Ciências Farmacêuticas/USP. Dados internos do laboratório. São Paulo.
51 - Mendez MHM, Derivi SCN, Rodriguez MCR, Fernandes ML. Tabela de composição de alimentos. Rio de Janeiro: EDUFF. 1995.
174 - Salgado MS, Guerra NB, Melo Filho AB. Polpa de Fruta congelada: efeito do processamento sobre o conteúdo de fibra alimentar. Rev Nutr PUCCAMP. 1999; 12(3): 303-8.

Raised Image
Total or partial reproduction of the material is not permitted. If information from the material is used, the source must be cited. Commercialization is not permitted. Total or partial alteration of the content is not permitted (Creative Commons NonCommercial-NoDerivatives (CC BY-NC-ND 4.0)).