Code: 923C
Description: Pequi, amêndoas, Caryocar brasiliense Cambess << >>
Nutrient and weight values refer to the edible part of the food.
Component | Units | Value for 100g | References |
---|---|---|---|
Cálcio | mg | 100,0 | 278 |
Ferro | mg | 2,68 | 278 |
Sódio | mg | 0,30 | 278 |
Magnésio | mg | 330 | 278 |
Fósforo | mg | 1210 | 278 |
Potássio | mg | 570 | 278 |
Manganês | mg | 1,44 | 278 |
Zinco | mg | 5,36 | 278 |
Cobre | mg | 1,59 | 278 |
Data source:
278 - Hiane PA, Ramos MIL, Ramos-Filho MM, Barros GEG. Teores de minerais em alguns frutos do estado de Mato Grosso do Sul. Boletim CEPPA. 1992; 10(2): 208-14.